Messi vol jugar contra el Bayern. Vol fer-ho d'inici, els 90 minuts. I fer-ho al cent per cent, sense molèsties, sense maldecaps i amb la ment posada en una miraculosa remuntada. El "crack" blaugrana va aprofitar el dia de descans que el tècnic Tito Vilanova va donar ahir als seus jugadors per treure el cap per la Ciutat Esportiva. L'objectiu era ben clar: afinar la seva posada a punt de cara al transcendental partit de demà al Camp Nou contra el Bayern de Munic.

Messi, lesionat al Parc dels Prínceps de París a principis d'aquest mes, va jugar a l'Allianz Arena la setmana passada, però el seu baix rendiment evidenciava que encara no havia fet net de les seves molèsties. L'argentí va tornar a aparèixer aquest dissabte a San Mamés; hi va jugar mitja hora, temps suficient per convertir-se en el millor del seu equip. I més que vol encara millorar el seu estat de forma per arribar demà al cent per cent de les seves possibilitats. Per això treballa cada dia, per intentar el miracle contra el Bayern. Messi va quedar-se ahir al gimnàs realitzant treballs de recuperació i fisioteràpia al costat dels jugadors que van ser titulars a Bilbao.

L'argentí no va ser l'únic que va deixar-se caure per Sant Joan Despí, on també s'hi va poder veure al capità Carles Puyol, el tècnic Tito Vilanova i els defenses Abidal, Adriano i Mascherano. Aquest últim encara és un dubte més que seriós per a la cita de demà al Camp Nou. En un principi sembla descartat, tot i les bones sensacions que té el jugador després dels últims exàmens mèdics als quals ha estat sotmès. Tot i això, el futbolista se sotmetrà avui a una prova definitiva, en la qual es decidirà si rep o no l'alta.

Mascherano va lesionar-se el passat 2 d'abril en el duel contra el París Saint-Germain a la capital francesa, quan va patir una ruptura del lligament lateral intern del genoll dret.