el partit en imatges.Ribéry i Dani Alves van protagonitzar un autèntic duel durant tot el partit sobre la gespa del Camp Nou.El porter Neuer celebra amb alguns dels seus companys l'accés a la final de Wembley després que l'àrbitre xiulés el final del partit. Tito Vilanova dóna instruccions durant el transcurs del partit d'ahir a l'estadi.Més de 95.000 espectadors van omplir de color les graderies del Camp Nou.

"Hem donat la cara fins al final". Així va encetar Tito Vilanova el seu discurs en sala de premsa, en el qual no només va admetre que el Bayern de Munic havia estat "superior" al Barcelona, sobretot perquè havia arribat en un "millor moment" físic que no pas el seu equip. Sinó que també valorava el futur més immediat de la seva plantilla, negant que el que calgui sigui fer molts fitxatges. "No hem de canviar gaire, sinó recuperar els que ja tenim, que són molt i molt bons".

El de Bellcaire va justificar en bona mesura la desfeta del seu equip a la diferència d'estat físic entre una i altra plantilla. "El Bayern ha arribat amb un nivell molt bo mentre que nosaltres, per les baixes o perquè alguns jugadors han pogut entrenar-se poc, no tant. Quan això passa, la diferència és massa gran", valorava el tècnic, que va recordar també que "els quatre gols que vam rebre a Munic, que no repetiré com van ser, ens han pesat molt". Va admetre que a partir del gol de Robben "tot ens ha anat en contra", que va canviar jugadors com Xavi i Iniesta a la segona meitat perquè "llavors veia que era impossible remuntar l'eliminatòria" i, a més, va recordar que "si haguéssim arribat al cent per cent, hauríem competit d'una altra manera".

Qüestionat per si el seu equip havia arribat cansat al final de temporada per haver gesionat d'una manera errònia la plantilla, Vilanova va ser contundent: "No. Hem repartit més minuts que mai. Físicament no estem malament".

La sorpresa de Heynckes

Jupp Heynckes, entrenador del Bayern de Munic, no només va assegurar que després del 0-7 global contra el Barcelona el que havia de fer el seu equip era "gaudir". També va mostrar la seva "sorpresa" en conèixer l'absència de Leo Messi. "Ens ha sorprès a tots plegats i, encara que és clar que hem fet un partit excel·lent, s'ha d'acceptar que una cosa és el Barcelona amb Messi i una altra sense ell", va declarar just acabat el partit. El tècnic, a més, va negar-se a dir que els bavaresos hagin pres al Barcelona el primer lloc al futbol mundial: "No només els ha faltat Messi; també Busquets, Mascherano, Puyol... Això no treu que nosaltres també ho fem molt bé", va dir.