El Palamós va presentar ahir al vespre, en una sala de premsa del Nou Estadi plena com feia temps que no es veia, el seu nou director esportiu: Oriol Alsina. L'endemà que aquest confirmés que seguirà amb el projecte del Llagostera a Segona B, es va fer públic que el tècnic compaginarà la feina que feia fins ara, amb la de l'àrea esportiva del degà. Acompanyat pel president Miquel Aguilar, Alsina, que firma per dos anys, va explicar que el primer objectiu és "no patir" com aquestes darreres temporades i es va mostrar convençut de fer un bon equip malgrat el pressupost reduït del club.

Si a Llagostera Alsina combina la direcció esportiva amb la banqueta, a Palamós no farà d'entrenador. El club confia poder retenir Eduardo Vílchez, però ahir Aguilar va revelar que aquest té una oferta de l'Olot. "Seria una mala noticia que ens digués que no, però hi ha pla B". Sobta que els garrotxins, que estan preparant el play off d'ascens, pensin en buscar tècnic per l'any que ve, però això va dir el president del degà.

Alsina, sorprès per la rebuda, va explicar que feia un parell d'anys ja havia tingut l'ocasió de fitxar pel Palamós, però que aleshores no es van entendre. El primer objectiu serà "no patir" i va alertar que "no vull enganyar la gent. Si som 1.000 persones al camp per comptes de 500 serem més forts". El degà mantindrà el bloc d'aquesta temporada i una vegada es conegui qui serà l'entrenador, es començarà a planificar la plantilla i les altes i baixes corresponents.