Montilivi tornarà a respondre. Una setmana més, l'estadi no faltarà a la cita amb el seu equip i intentarà ajudar-lo a acostar-se una mica més al somni de l'ascens. Passat el fred i superat un hivern on el camp no s'acabava d'omplir, la brillant trajectòria del Girona i les ganes de la gent per veure l'any vinent futbol de Primera s'han traduït en entrades com les que feia temps que no es veien. Si contra Mirandés, Lugo, Alcorcón i Xerez Montilivi va fer patxoca, davant el Barcelona B ni la jornada econòmica que ha implantat el Consell sembla que frenarà una afició que, durant la setmana, s'ha afanyat a comprar la seva entrada. Si avui les taquilles restaran tancades, avui s'obriran a primera hora per intentar col·locar el miler de localitats que només resten per vendre.

El club ho anunciava divendres al capvespre. El penúltim dia de venda tancava amb una xifra que convidava a l'optimisme. Només queden 983 entrades per vendre, per la qual cosa després d'aquesta setmana i escaig hi ha poc més de 8.000 localitats cobertes. Els ?números intueixen a predir un Montilivi que farà goig, que presentarà una de les millors entrades que es recorden. El mateix que ha estat passat aquestes últimes jornades, quan l'afició no ha volgut deixar sol el seu equip. Per tant, ?queda poc menys d'un miler d'entrades per vendre i, si bé ahir les taquilles van restar tancades, avui s'obren ben d'hora (a partir de les 8 del matí) perquè tots aquells que ho vulguin en puguin adquirir.

sortir a la venda totes aquells seients que havien quedat alliberats, els preus de les localitats que encara resten per col·locar seran els mateixos per a tothom. D'aquesta manera, el qui vulgui un seient a qualsevol dels dos Gols de l'estadi haurà d'abonar 10 euros, mentre que una localitat a la graderia Preferent en costarà 20. El preu s'eleva fins als 30 euros si es tracta d'una entrada a Tribuna.

Malgrat que des de les 8 del matí fins al migdia, l'hora del partit, no hi ha un lapse de temps gaire ampli, des del club s'és optimista i no es descarta que es puguin vendre les 983 entrades que encara resten. D'aquesta manera, Montilivi podria tornar a omplir-se o, com a mínim, fregar de nou el ple, quelcom que ha passat aquests darrers caps de setmana.