De mica en mica, Ricardo Rodríguezva veient com la nòmina de futbolistes se li amplia. Alguns aficionats patien després de la desbandada de jugadors i veient que l'única cara nova confirmada era la de Jordi Matamala. Aquesta setmana però, la feina del secretari tècnic Sergi Raset ha tingut els seus fruits. Després que dimarts es confirmessin les altes de Chando (AEK Larnaca) i David Timor (Osasuna), ahir el club va tancar la cessió del lateral dret del Llevant Iván López, com avançava Diari de Girona. Les negociacions entre el Girona i el club valencià feia dies que estaven molt ben encaminades i ahir van rubricar-se. El lateral dret valencià, que el mes que ve farà 20 anys, arriba a Montilivi en qualitat de cedit per una temporada i ocuparà el buit deixat per José Martínez i Txiki Urbistondo. Iván López va abandonar ahir la concentració del Llevant a Isla Canela (Huelva) i serà presentat aquest migdia (13.30) com a nou jugador blanc-i-vermell a la sala de premsa de Montilivi.

Iván López és un dels laterals drets amb més projecció del futbol estatal i de fet, els tècnics de la Federació Espanyola el tenen en consideració. No va ser al darrer Europeu d'Estònia sub19 però ja ha disputat tres partits amb aquesta selecció. Amb el primer equip del Llevant, Iván López ha realitzat les tres darreres pretemporades però s'haurà quedat amb les ganes d'estrenar-se a Primera Divisió. Tot i això sí que s'ha estrenat en competició oficial amb el primer equip granota. Va ser en un partit de Copa del Rei a Riazor davant el Deportivo (3-1) al desembre del 2011. Aquella mateixa temporada jugaria un derbi també de Copa al Ciutat de València contra el València (0-3). La temporada passada, Iván López va jugar només un partit a les ordres del tècnic Juan Ignacio Martínez i també va ser de Copa. Va ser davant el Saragossa amb derrota granota (0-1).

El Llevant ha acceptat cedir Iván López al Girona veient que l'actual entrenador, Joaquín Caparrós, compta amb Lell i Pedro López com a laterals drets titulars. Al filial, la campanya passada va ser indiscutible però el club valencià considera que li ha arribat el moment de fer el salt de categoria. Els aficionats del Girona que sovint van fins a Llagostera a veure partits de Segona B, el recordaran del partit que el Llevant B va guanyar al Municipal el gener passat. Aquell dia, el filial es va imposar per 0-1 i Iván López va fer lligar en curt l'extrem llagosterenc Àlex Moreno. Sergi Raset ha seguit el jugador durant els darrers mesos i fins i tot va desplaçar-se a Bilbao per veure'l en directe el partit de play-off d'ascens entre l'Athletic B i el Llevant B .

Amb Iván López al sarró caldrà veure si Sergi Raset i Ricardo Rodríguez cerquen un altre lateral dret o si deixen la posició coberta tenint en compte que homes com Chus Herrero i Juanlu Hens s'hi poden adaptar si fa falta.