Patit en el qual els dos equips estaven necessitats de punts, així va començar essent molt obert i amb alternances, essent el Farners el primer equip que va avisar, tot i que Tena va poder salvar sota pals la rematada de Fajardo al minut 20, quan Castilla ja estava batut. El Farners, però, no deixava d'intentar-ho i, si en el minut 25 Dani Castilla refusava una rematada de cap de Guitart, en el 32 Riki Solà tenia més sort i aconseguia batre per baix el porter local. Deu minuts més tard, Almendros enviava un xut creuat que establia el 2-0 abans d'arribar al descans.

A la represa, Monràs va intentar donar més poder ofensiu al Guíxols, que encara no havia creat gaires problemes, fent entrar dos davanters: Marc Medina i Carlos Gómez. El canvi va donar resultats, generant opcions de gol i Marc Medina, en el 61, va rematar de cap una passada de Carlos Gómez, que va donar esperances als locals. Cinc minuts més tard, però, Òscar Almendros, als cinc minuts, va trencar el miratge i va tornar a posar distàncies en el marcador, marcador que s'encarregaria de tancar Guitart.