El Palamós va encadenar diumenge, contra el Pobla de Mafumet (2-1), la quarta victòria consecutiva. Des que el degà va caure al Nou Estadi contra el Castelldefels (0-3) el 24 de novembre, que tot són triomfs: Europa (0-1), Cerdanyola (4-2), Manlleu (1-2) i 2-1 davant del filial del Nàstic. El 12 de 12 que s'ha firmat en l'últim mes i mig ha rellançat les expectactives d'un equip que, aquesta temporada més que mai, ha hagut de superar infinitat d'obstacles: des de problemes econòmics que van obligar a donar baixes i a reduir els sous de la plantilla, fins als canvis en la presidència, la banqueta i la direcció esportiva.

A l'estiu el degà va presentar un ambiciós projecte que pretenia lluitar per disputar la fase d'ascens a Segona B. Oriol Alsina era l'escollit per lidear l'àrea esportiva, combinant aquesta feina amb la de director tècnic del Llagostera. A finals de setembre, però, l'actual dirigent esportiu del Girona, va renunciar al seu càrrec al degà. El club no podia disposar dels diners que havia previst i això obligava a replantejar-ho tot. Fruit d'aquella situació Miquel Aguilar va anunciar, dies més tard, la seva dimissió com a president, per donar pas a una nova junta liderada per Joan Pau Pérez. Era el 9 d'octubre.

La primera decisió dels nous dirigents va ser rebaixar el preu dels carnets per intentar créixer en massa social i ingressos (de 80 a 50 euros). Jugadors com El Morabet, Ivan Díaz i Valls van deixar el club i, per postres, es patien les lesions de Molist i Venzal.

Abans de la disputa de la darrera jornada de 2013 el Palamós va rebre un altre cop: Jordi Guerrero, el tècnic que havia escollit Oriol Alsina a l'estiu, acceptava una oferta del Girona per fer de segon de Javi López a Segona A. La solució va ser donar l'alternativa a Alfons Garcia, que exercia de segon, i que havia arribat al club de la mà d'Eduardo Vílchez. El debut a Manlleu es va saldar amb victòria (1-2) i diumenge va caure el Pobla de Mafumet. El Palamós és setè, amb 32 punts, i afronta el derbi de diumenge contra el Figueres a dos punts del play-off (Rubí).