Empat amb regust a victòria pels d'Alfons Garcia i amb regust a derrota pels de Xavi Punsí. El derbi empordanès, que obria la segona volta, no va decebre a ningú, i els dos conjunts gironins de Tercera van protagonitzar un matx d'allò més emocionant, tens, i que no es va decidir fins a l'últim segon. En els dos anteriors duels, el Palamós es va endur la victòria de Vilatenim (1-3) a la lliga, i l'altre de Copa Catalunya va ser pels figuerencs (2-1). El tercer, que es va disputar ahir en un Nou Estadi amb gairebé 400 espectadors va acabar amb empat. El Palamós, però, va acabar el derbi amb la sensació d'haver guanyat el partit i el Figueres d'haver-lo perdut. En acabar, l'empipada de Xavi Punsí era monumental perquè els seus jugadors van desaprofitar un 0-2 i un 1-3, i finalment van encaixar el gol de l'empat quan més mal fa. En el minut 94, un córner picat per Pugui, va ser rematat amb el cap pel defensa capità Chicho, que va establir el 3-3 decisiu i va desfermar la bogeria en una afició que aquesta temporada està gaudint d'allò més del joc del seu equip. Amb l'empat a tres, els d'Alfons Garcia veuen frenada la ratxa de 4 triomfs seguits, però amb la imatge oferta ahir, el degà rep una altra ració de moral i confiança enorme per seguir lluitant a la part alta de la classificació (el play off és a 4 punts). A l'altre costat de la balança hi trobem a la Unió. Els figuerencs van desaprofitar una gran oportunitat per véncer. Els de Punsí només han guanyat un partit en les últimes 12 jornades, sumant 11 punts dels últims 36. La primera part del derbi va ser per als visitants. Els d'Alfons Garcia amb prou feina es van apropar als dominis d'Ureña, i en canvi els de Punsí tenien més possessió i control de la pilota. Als 17 minuts, un xut de Bonaventura des de la frontal de l'àrea va entrar fregant el pal dret de la porteria de Bartrina. A les acaballes de la primera part, Cornellà va fer el gol de la tarda quan va veure fora de l'àrea a Bartrina i va col·locar un xut molt precís (0-2). Però en l'últim instant de la primera meitat, el davanter Arimany va marcar un gol psicològic (1-2). A la segona meitat, Del Campo va tornar a donar dos gols d'avantatge als visitants, novament des de fora de l'àrea. Però l'amor propi i la perseverança d'aquest Palamós no s'esgoten, primer amb el gol d'un immens Ritxi (2-3), i ja en la última acció del partit, amb el setè gol de la temporada de Chicho i demostrant que ho fa molt bé a les dues àrees.