L'Espanyol està obligat a marcar avui al Santiago Bernabéu per passar a les semifinals de la Copa del Rei, després del 0-1 de l'anada a Cornellà. L'equip de Javier Aguirre es presentarà sense complexos a Madrid, esperançat després de les bones sensacions, individuals i col·lectives, que han despertat en els últims partits.

El tècnic comptarà amb pràcticament tots els seus futbolistes. L'única baixa, en principi, és la del migcampista David López. El jugador ja s'ha sumat al grup després de la seva lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, tot i que encara no ha rebut l'alta mèdica. Kiko Casilla i Sergio García, els dos homes més en forma del conjunt català, seran titulars.

El Reial Madrid, per la seva banda, vol fer bo l'avantatge obtingut en l'anada. Ancelotti estudia diversos canvis a l'equip titular. De moment no forçarà a Gareth Bale, que s'afageix a les baixes de Varane i Sami Khedira. El gal·lès torna a tenir un problema en el bessó esquerre després de ser víctima d'una dura entrada dissabte passat, que va condicionar la seva forma de córrer i va acabar sobrecarregant una zona on es va lesionar recentment. El seu lloc l'ocuparà a l'onze Jesé Rodríguez.