Les arribades d'Agustín Fernández, Pere Pons i Kilian Grant han fet que l'Olot s'hagi vist obligat a escurçar la nòmina de futbolistes de la plantilla. Primer va ser el davanter Arnal Llibert Conde que va veure com se li retirava la fitxa federativa i ahir el club garrotxí va tancar la cessió de Xavi Ferrón al Figueres. El jove extrem altempordanès buscarà els minuts de què no gaudia a Segona B a les ordres de Francesc Cargol a Vilatenim. Ferrón signa fins el 30 de juny pel club de la seva ciutat on intentarà trobar la regularitat que li ha mancat fins ara. Malgrat les poques oportunitats que li va donar Edu Vílchez primer i ara Arnau Sala, Ferrón ha despuntat pràcticament en totes les seves aparicions. I és que un gol seu va suposar la classificació a la Copa del Rei davant l'Huracán a la pròrroga i un altre va donar els tres punts contra el Badalona. Ferrón ha acumulat a l'Olot fins ara 11 partits (445 minuts) entre Lliga i Copa i 4 gols (2 en cada competició). Fitxat a l'estiu de La Jonquera després d'una temporada espectacular, la direcció esportiva confia que Ferrón, de 20 anys, s'acabi de polir aquesta segona volta a Vilatenim.

Qui també deixa la disciplina de l'Olot és el pivot Miki Martínez. Fitxat de l'Alabès per ser la referència al centre del camp, el de Prats de Lluçanès no ha respost a les expectatives creades amb el seu fitxatge. Pel que fa al partit de diumenge al camp de l'Ontinyent, Arnau Sala té a la seva disposició tota la plantilla inclosos els darrers fitxatges Pons i Grant.

Mentrestant, no hi va haver moviments de darrera hora a la plantilla del líder Llagostera. Malgrat les especulacions que situaven Salva Chamorro al Girona, el club blaugrana mantindrà el bloc que l'ha dut a lluitar per les posicions de play-off d'ascens fins a final de temporada.