Xicu Reixach va ser sotmès a una operació ahir a la tarda a l'hospital de Màlaga, on havia estat derivat unes hores abans des d'Antequera, per intentar frenar l'hemorràgia al fetge que, tot i semblar estar controlada, encara sagnava des des dissabte al vespre hores després de partit del Bordils a la pista andalusa. Reixach està sota control, a l'espera de l'evolució en les primeres vint-i-quatre hores, i acompanyat pels seus pares, que van viatjar diumenge, i pel seu germà Pep, també jugador del primer equip del Bordils.

Ahir al migdia, en comprovar que tot i tenir l'hemorràgia al fetge més controlada encara hi havia una mica de pèrdua de sang, els metges que tractaven Xicu Reixach a l'hospital d'Antequera van decidir enviar-lo a Màlaga. A l'hospital malagueny hi ha més mitjans que al d'Antequera per, si finalment l'hemorràgia al fetge no cicatritzés, hi haguessin d'operar a Xicu Reixach com acabaria passant ja a la tarda. La intervenció va ser no invasiva (artroscòpia).

L'extrem va jugar amb normalitat el partit de dissabte a la pista de l'Antequera -ara s'ha reconvertit a central i sol ocupar el lloc de titular des de la lesió d'Esteve Ferrer- però, ja de nit, va tornar després de sopar cap a l'hotel perquè un dolor al costat, fruit d'algun cop en el partit, no li desapareixia. Ja de matinada, el jugador del Bordils ingressaria a l'hospital d'Antequera on es quedaria al costat del seu germà Pep i del també jugador del primer equip Marc Canyigueral. ?Diumenge ja van viatjar els seus pares cap a Andalusia i la resta de l'expedició tornava cap a Bordils tal i com estava previst.

Lògicament, Xicu Reixach no podrà jugar els propers partits i s'afegeix a altres problemes amb les lesions que ha patit l'equip de Pau Campos aquesta temporada com les d'Esteve Ferrer i Jordi Masó. Dissabte, el Bordils rep el cuer, Erentzia, al "blanc-i-verd".