El Bordils està passant per un dels moments més complicats de la temporada. Els resultats no acompanyen, i lluny queda l'espectacular ratxa de cinc triomfs seguits que van dur a mitjan novembre l'equip de Pau Campos a liderar la classificació de Divisió d'Honor Plata després de la victòria contra l'Alcobendas (29-26).

Dissabte, el Bordils va caure a la pista d'un renovat Antequera per 34-30. Per sort, els rivals de la part baixa tampoc van guanyar, i tot segueix igual. Sigui com sigui, una derrota sempre fa mal, i més si és la tercera consecutiva. Ara la situació ja comença a ser preocupant. L'equip fa temps que no guanya, i malgrat que no hi ha pressió -no es pot oblidar que és l'equip amb menys pressupost de tota la categoria- les sensacions dins del vestidor no són les més desitjades. L'equip és una pinya, però els resultats no arriben, malgrat que a principi de curs ningú va dir que les coses serien fàcils.

Per si la situació ja no fos prou complicada, dissabte a la matinada, Xicu Reixach va haver de ser ingressat a l'hospital d'Antequera després de rebre durant el partit un fort cop a l'estómac. Veient que el dolor anava a més, a les dues de la matinada es va decidir portar-lo al centre hospitalari més proper on va ser ingressat d'urgències a l'UCI, per explorar-lo del cop que li va afectar el fetge. Després de sotmetre'l a un TAC, l'equip mèdic que el va atendre va decidir quedar-se'l com a mínim 36 hores en observació per veure la seva evolució. El seu germà, i també jugador del Bordils, Pep Reixach, es va quedar juntament amb Marc Canyigueral a la ciutat andalusa, mentre la resta de la plantilla va tornar tal com estava previst, és a dir, a primera hora del matí amb un vol Màlaga-Barcelona per arribar a Bordils a l'hora de dinar.

Precisament ahir al migdia, els pares de Reixach es van desplaçar fins a Màlaga per veure l'estat del seu fill gran. A la tarda, i després d'una nova analítica, les notícies eren positives. De fet, Francesc Reixach podria rebre l'alta entre avui i demà dimarts. Així doncs, sembla que tot plegat haurà quedat en un ensurt. En tot cas, difícilment podrà jugar dissabte contra el cuer Ereintza, ja que haurà de fer repòs durant uns dies abans de tornar a les pistes.

Després d'aquest nou revés -no és el primer després de les lesions de llarga durada d'Esteve Ferrer i Jordi Masó-, el Bordils només li queda passar pàgina i pensar en el proper rival. Serà aquest dissabte al Blanc-i-Verd de Bordils (20.00) en una autèntica prova de foc contra el cuer Ereintza. Només val guanyar. Ho sap el tècnic Pau Campos, ho sap la plantilla i l'afició que té ganes de tornar a celebrar una victòria. I és que un triomf permetria d'una banda tornar en dinàmica positiva, i de l'altra respirar, i acostar-se una mica més cap a la salvació. Aquest, és el gran objectiu de la temporada.