La selecció brasilera va aconseguir proclamar-se vencedora en el torneig cadet, previ al MIC, celebrat ahir al matí a Banyoles. El Brasil va aconseguir vèncer en la final a l'Aspire Football Dreams, club qatarià, per un resultat d'1-0 en una emocionant final.

En les semifinals els brasilers van aconeguir superar la selecció de Qatar per un contundent 4-0, mentre que l'Aspire va tenir-ho més difícil per superar un combatiu Banyoles per 2-1. En el partit pel tercer lloc Qatar es va imposar als amfitrions per 0-1.

Aquest torneig, disputat a Banyoles, ha estat un dels actes previs a la catorzena edició del Torneig Intenacional de Futbol Base MIC -Mediterranean International Cup- que se celebrarà a partir de dimecres a diverses localitats de la Costa Brava. Demà, dins el marc dels actes programats, hi haurà una jornada mèdica a l'Espai del Peix de Palamós. Aquesta jornada, coordinada pels doctors Ramon Valls i Montse Bellver, estarà dirigida a metges i fisioterapeutes de l'organització del torneig i es portarà a terme a partir de les set de la tarda.Pel que fa a la competició, en aquesta edició hi participaran més de 200 equips procedents d'arreu del món, reforçant, d'aquesta manera, el seu component internacional. Trenta-cinc nacionalitats, procedents de 5 continents diferents, seran les que prendran part en el torneig.