El capità del Bordils, Marc Prat, segueix avançant en el procés de recuperació de l'operació dels lligaments encreuats del genoll dret a la qual es va haver de sotmetre fa un parell de mesos. Lluny queda ja aquell 5 d'abril a la pista del Sinfin de Santander, un dia que Marc Prat encara recorda "com un dels més durs" de la seva carrera esportiva. El fet de saber que el "seu" Bordils tornarà a competir la temporada que ve a Divisió d'Honor Plata, i el pas dels dies, és clar, fa que Prat vegi les coses d'una altra manera. Amb un to molt més optimista que fa unes setmanes, el capità del Bordils es mostra "il·lusionat per tornar a les pistes quan més aviat millor". Prat recorda que "cal tocar de peus a terra", conscient que "difícilment tornaré a les pistes abans de finals d'octubre. Sóc conscient que no som ni a mig camí de la recuperació, però estem fent bona feina i les sensacions són molt positives".

Mentre la resta dels seus companys són de vacances, Prat continua treballant quatre dies per setmana al costat del preparador físic, Xevi Salvador, i del fisioterapeuta, Arnau Mach. "Estic fent quatre dies per setmana de recuperació, dos amb el preparador físic, i dos amb el fisioterapeuta. Ambdós m'han dit que l'evolució va per bon camí. Ells són els especialistes, i a més tenen l'experiència del procés de l'Esteve Ferrer que va patir la mateixa lesió. Això els permet saber molt bé quins són els passos i terminis a seguir. Queden uns quatre mesos de recuperació, i per tant, molta feina per fer, però estic treballant durament per aconseguir tornar quan més aviat millor i poder jugar un curs més a Plata".

Sigui com sigui, el Bordils tornarà a la feina l'11 d'agost. Uns dies més tard -a finals d'agost-, els de Pau Campos faran una estada a Calonge per seguir preparant la segona temporada consecutiva a Divisió d'Honor Plata. I el capità no hi faltarà. Tot i no poder fer les sessions de preparació, Prat assegura que estarà al costat dels seus companys. "Seré a Calonge, i a tots els amistosos de la pretemporada, malgrat no pugui jugar".

El futur de quatre jugadors

Mentrestant, el club espera tancar definitivament com queda la plantilla de la propera temporada aquesta mateixa setmana. És evident que la filosofia del club -cap jugador cobra- i el fet de tenir el pressupost més petit de la categoria impedeix fer cap fitxatge.

Així doncs, sense la possibilitat de tancar cap incoporació, el club està a l'espera de tancar diversos temes interns. El primer, poder renovar l'acord que hi ha des del passat hivern amb el Granollers per a la cessió de l'extrem dret Pep Reixach. Des de Bordils s'espera poder tancar en breu la seva continuïtat, però malgrat que les converses estan força avançades i que el desig del jugador és seguir a Bordils, cal esperar la resposta de l'entitat vallesana. Aquest, però no és l'únic front obert ara mateix a Bordils. El tècnic Pau Campos, també resta a l'espera de saber si podrà disposar o no amb Àlex Marco per problemes familiars. Tampoc és segura la continuitat de Jordi Masó. El pivot del Bordils segueix sense acabar-se de recuperar de l'operació al genoll. En els millors dels casos, Masó començarà la pretemporada amb la resta dels seus companys, fet força improbable ara mateix. En cas contrari, Masó podria començar la pretemporada amb el segon equip, per tornar més tard a la disciplina del primer equip. Tampoc es descarta que en els pitjors dels casos es vegi obligat a deixar la pràctica de l'handbol. Evidentment caldrà veure com evoluciona, abans de prendre cap decisió, ja que no es pot oblidar que és una de les peces més importants dins dels esquemes de Pau Campos. Finalment, falta saber com podrà compaginar Marc Canyigueral els seus estudis amb els entrenaments que requereix competir a Plata.