El duel disputat diumenge entre Llagostera i Leganés va ser el primer partit oficial del club blaugrana a l'estadi Palamós-Costa Brava i, per tant, va servir per prendre mides de quines són les actuals mancances que presenta el camp. Un fet que no va passar per alt l'àrbitre del partit Oliver De la Fuente Ramos. Aquest col·legiat de Valladolid, de només 22 anys, va debutar a la categoria en l'estrena del club blaugrana a la seva nova casa i, en l'acta posterior al partit, va deixar constància de la diferència existent entre les dues porteries i de les mancances trobades a la sala antidopatge.

"No existeix una nevera per a la conservació de les mostres, no existeix separació física entre la zona d'espera i la zona destinada a la recollida de mostres, i les ampolles dels refrescos són de plàstic", s'especifica en l'acta del partit. El col·legiat també va deixar escrit que les noves porteries de l'estadi Palamós-Costa Brava no s'han instal·lat de manera adequada. Segons es va revisar "amb cinta mètrica" abans de la disputa del partit, "la porteria situada a l'esquerra del terreny de joc, conforme se surt del vestidor, mesura 2,46 metres d'altura en ambdós laterals, i 2,40 metres a la part central". Per altra banda, "en la porteria situada a la dreta del terreny de joc la mesura és de 2,45 metres en els seus laterals i 2,41metres a la part central".

Abans de disputar-se el duel, l'àrbitre va informar els delegats del Llagostera i del Leganés d'aquesta diferència i "davant la impossibilitat" de trobar una solució ràpida, es va redactar un informe en què es deixava per escrit que els dos equips acceptaven disputar el partit.

La diferència de mesures entre les dues porteries podria considerar-se mínima, però es podria entendre que De la Fuente Ramos no volia cometre cap irregularitat en el seu debut a Segona A, realitzant una acta arbitral en què defineix el comportament del públic com a "normal", sense comentar que el parttit va jugar-se a porta tancada.