El tàndem format per Lluís Carrillo i Oriol Alsina, juntament amb la col·laboració d'Óscar Álvarez, és la fórmula que ha escollit el Llagostera per passar pàgina de l'etapa liderada per Santi Castillejo i millorar així els resultats que, fins ara, han deixat l'equip blaugrana quart per la cua i immers en una mala dinàmica de resultats. Abans d'apostar per un tècnic forà, la direcció esportiva i la junta directiva han decidit escombrar cap a casa i apostar per l'opció més econòmica i alhora coneguda. Tot plegat l'entitat ho explicarà aquest matí a primera hora, just després que Castillejo, la destitució del qual, avançada ahir pel Diari de Girona, es va oficialitzar a mitja tarda, pugui acomiadar-se davant els mitjans de comunicació posant així el punt i final a una etapa de 9 partits.

La decisió estava presa des de diumenge. Com a mínim, es tenia molt clar que calia un relleu a la banqueta. Dilluns, després que la direcció esportiva es reunís per parlar-ne i de la junta directiva que es va celebrar al vespre, es va acordar que Santi Castillejo no continuaria al capdavant del primer equip. L'acord no es va fer públic fins ahir a mitja tarda, just quan totes dues parts van acabar de negociar la rescisió del de Valtierra. Una trobada que va allargar-se tres hores, amb una entesa definitiva entre el club i Castillejo. El navarrès s'acomiadarà aquest matí davant els mitjans.

L'entitat tampoc ha donat gaires voltes a l'hora de decidir quin pot ser el relleu més indicat per revifar l'equip. El mateix dilluns, la decisió estava presa gairebé al cent per cent i serà també avui quan es farà públic que Lluís Carrillo es convertirà en el primer entrenador del Llagostera. Un rol que ocuparà secundat per Oriol Alsina i Òscar Álvarez, que faran les funcions de segon entrenador. Alsina, tanmateix, seguirà exercint de director esportiu, com Álvarez es mantindrà com a secretari tècnic. Tots tres, això sí, es vestiran de curt en els entrenaments i s'asseuran a la banqueta en els partits. Serà Carrillo l'encarregat de parlar en les rodes de premsa. L'adéu de Castillejo ha provocat que Xevi Coll, fins ara mà dreta del tècnic de Valtierra, passi a encarregar-se de la preparació física.

Amb tot plegat, el Llagostera aposta pel tàndem que va dirigir l'equip que el curs passat aconseguia l'històric ascens a la Segona Divisió A. Carrillo va aterrar al club gironí com a coordinador del futbol base blaugrana i no va ser fins l'estiu del 2011 que va donar el salt al primer equip per convertir-se en segon entrenador i mà dreta d'Oriol Alsina, llavors tècnic de la plantilla. Fa dues temporades, a la Segona Divisió B i forçat per les denúncies d'altres clubs al no tenir Alsina la titulació pertinent per exercir aquest càrrec, el Llagostera va decidir moure fitxa i intercanviar els papers.

En una roda de premsa convocada el 4 de febrer del 2013, Carrillo era nomenat públicament primer entrenador i Alsina passava a ocupar-se de la secretaria tècnica. Així es van mantenir fins aquest darrer mes de juny, quan tots dos van anunciar, en un principi, que abandonaven el club rumb a Montilivi. Van fer marxa enrere ben aviat i van tornar al Llagostera: Alsina, com a director esportiu i Carrillo, per fer tasques d'scouter. Óscar Álvarez, de la seva banda, va penjar les botes al final de l'última temporada, va aprovar el tercer nivell d'entrenador i va convertir-se en membre de la secretaria tècnica blaugrana. Ara, tots tres són els encarregats de millorar els números de Castillejo i, sobretot, de salvar el Llagostera.