Històricament els derbis entre escalencs i colomencs s'han caracteritzat per un bon joc i partits molt igualats i, aquest, va fer bones les expectatives. Ja en el minut 2 de partit el Farners avisava, però Eric rebutjava el bon xut de Dembo amb una intervenció espectacular, mentre que Carles va tenir la rèplica local amb una vaselina que va sortir fora per molt poc. Muniesa també la va tenir, però Bartrina va aconseguir desviar-la, però al minut 38, una molt bona jugada de Sile va acabar amb una centrada que va aprofitar Muniesa per batre el porter del Farners.

En el primer minut de la represa un clar penal va significar el 2-0 a favor de l'Escala i els locals van voler conservar el resultat davant un Farners que es va abocar a l'atac intentant sumar algun punt, tot i que els altempordanesos haurien pogut acabar de sentenciar en alguna contra. Marc Casas va marcar el gol visitant al descompte.