La desena edició de la Sant Silvestre de Girona va ser dimecres a la tarda un altre èxit de participació, amb prop de 2.000 atletes prenen els carrers del centre de la ciutat per tancar l'any fent esport. Els guanyadors van ser el lloretenc Jonathan Romeo (FC Barcelona) i l'anglesa Jess Andrews, parella del ciclista Dan Martin.

Amb sortida i arribada a Fontajau la Sant Silvestre va tornar a demostrar que està plenament consolidada al calendari després de deu edicions. L'ambient festiu no va amagar també l'esperit de competició i, en aquest sentit, és digne de menció l'espectacular carrera d'Andrews, guanyadora femenina que va acabar en la desena posició de la general amb un temps de 15:58. El vencedor va baixar del quart d'hora: Jonathan Romeo va invertir 14:54 minuts per completar el circuit, superant per cinc segons Genís Grau. El podi el va completar Aleix Doménec. La Sant Silvestre va reunir uns 2.000 atletes, tenint en comptes les curses sènior i les infantils.

Mentre Jonathan Romeo triomfava a Girona dimecres, un altre lloretenc, Ángel Mullera, al mateix, temps, ho feia una mica més lluny, a la We Run de Roma. Mullera va ser segon en una carrera que es va decidir a l'esprint. "La millor manera per tancar el millor any de la meva carrera", va assegurar l'atleta gironí en un missatge a les xarxes socials.