El Bordils ja va viatjar fins a Valladolid sabent que seria un partit difícil, que els locals jugaven una altra lliga i que les seves opcions eren poques, però quan un equip local comença com un vendaval i es posa 5-0 només d'inici, s'han de replantejar els objectius del partit.

I això és el que li va tocar fer a Pau Campos, que ja va haver de demanar un temps mort als tres minuts de partit per donar instruccions als seus jugadors per mantenir-los dins del partit. Amb això va aconseguir posar els seus a només un punt dels locals (5-4), però el Valladolid no volia sorpreses i va tornar a estirar-se en el marcador.

El Bordils, tot i perdre d'onze, no va fer un mal partit, va saber jugar les seves opcions i, al final, les estadístiques parlen, ja que 32 dels seus llançaments no van acabar dins la porteria, la major part gràcies a l'actuació del porter local.

El Valladolid, però, jugava amb una marxa més, conscient de la seva superioritat i amb ganes d'aconseguir classificar-se per les fases d'ascens a ASOBAL el més ràpidament possible. Els de Pau Campos, simplement, es van trobar en el seu camí i, a més, amb ?gai?rebé tota la feina feta de cara a mantenir la categoria.