"Haver perdut avui ha sigut injust, allò més just hauria estat un empat perquè hem fet un partidàs i hem plantat cara a un equip amb més pressupost, plantilla i més de tot que nosaltres", així va valorar Joan Mármol l'1 a 2 d'ahir davant l'Europa en un duel en què el tècnic palamosí va ser expulsat per protestar a l'àrbitre a les acaballes del matx. Segona derrota consecutiva a casa i quarta jornada sense guanyar (3 derrotes i 1 empat).

El partit d'ahir va començar molt bé gràcies al matiner gol d'Axel, l'ex Peralada va aprofitar un error del defensa visitant Alegre i a punt va estar de marcar, però el capità Cano sota el travesser va evitar el gol del davanter groc-i-blau enviant l'esfèrica a córner; en el posterior llançament i després d'un embolic, Axel no va perdonar i va fer el seu setè gol amb el degà (min.5). A partir d'aquí l'Europa va posar una marxa més i va començar a sovintejar els dominis de Bayona demostrant el perquè de la seva classificació. A punt d'arribar a la mitja hora de joc, una falta picada des del costat esquerre per Padilla va ser rematada amb el cap pel defensa Albert que enlairant-se més que ningú va superar Bayona (1-1, min.27).

L'Europa remunta

A l'inici de la segona meitat, els barcelonins van certificar la remuntada gràcies a una bona acció individual de l'atacant Nils Puchades, el davanter escapulat va fer una bona jugada personal i un cop dins l'àrea va assistir a Ignació perquè aquest només hagués d'empènyer la pilota al fons de la xarxa (1-2, min. 52). Els jugadors de Mármol no es van donar per vençuts i com és habitual van lluitar fins l'últim segon del temps afegit per almenys salvar un punt; dues claríssimes ocasions de Cristian del Moral i Venzal van estar a punt de significar l'empat a dos.

Diumenge, a Peralada, en un derbi gironí que es presenta apassionant, els palamosins recuperaran a Elies Martí, Subirana, Medina i David Torres, però no podrà comptar amb Moha ni tampoc amb Mármol.