El Bordils va tancar dissabte passat la seva segona temporada consecutiva a la Divisió de Plata. Amb l'objectiu de la permanència assolit amb comoditat, ara s'obre un període força més relaxat abans no s'acabi definitivament la temporada. Aquesta setmana Pau Campos només ha programat un entrenament voluntari per demà, amb l'objectiu de mantenir els jugadors en forma de cara a la Copa Catalunya, que afrontaran el mes de juny i que, en els últims tres anys, els ha permès gràcies als seus triomfs disputar la Supercopa i poder rebre un equip Asobal al pavelló Blanc-i-Verd. També és hora de perfilar la plantilla del curs vinent: el cos tècnic seguirà, així com també la plantilla d'aquesta temporada, reforçada amb jugadors del filial i la base. I això tot i les ofertes que han rebut alguns integrants de l'equip de clubs de superior categoria, de l'Asobal i França.

Els èxits del Bordils no passen desapercebuts i haver mantingut la categoria per segon any i haver situat el segon equip en la lluita per pujar a Primera Nacional ha posat el club en el punt de mira. El tècnic Pau Campos explica que "tres o quatre jugadors han rebut ofertes per jugar a l'Asobal i a França, però és complicat que acabin marxant a fora tal com està avui el món de l'handbol. Això ens ha de fer valorar la feina que estem fent per dues raons, una, la de formar gent que després pot interessar a clubs de primer nivell, i l'altra, perquè a pesar d'aquestes opcions els jugadors prefereixin quedar-se aquí".

De cara a la tercera temporada consecutiva a Plata, Campos pensa que el repte ha de ser "consolidar definitivament el club a la categoria i anar introduint jugadors de la base per, a poc a poc, fer el relleu generacional". El tècnic descarta anar a buscar jugadors a fora "perquè no podem fer fitxatges i l'únic que podem oferir és la categoria", tot i que té clar que "aquí tothom té les portes obertes si accepta les condicions que ja sap". Aquests dies el preparador està planificant la pretemporada i la plantilla del curs vinent, així com també va assegurar que repetiran les convivències a Sant Antoni de Calonge que han realitzat els dos últims estius.

Abans de tancar aquesta temporada el Bordils haurà de disputar la Copa Catalunya durant tres caps de setmana de juny (la final serà a Blanes). Encara no se saben els rivals ni el calendari. Pau Campos recorda que aquesta és una competició "que ens interessa" perquè en les tres temporades anteriors els ha permès accedir a la Supercopa i rebre un Asobal a casa. La Roca i el Bordils, com a equips de Divisió de Plata, actuen de caps de sèrie. L'inici de la pretemporada 2015/16 es fixarà en funció de si disputen o no la Supercopa el mes d'agost.