El lateral dret brasiler del FC Barcelona, Dani Alves, ha acceptat la renovació amb l'entitat blaugrana per dos anys més, més un altre opcional, després d'haver tensat les relacions i haver acordat amb el club subscriure un nou compromís.

L'acord, que ha estat confirmat pel FC Barcelona, arriba després que el jugador hagués anunciat fa uns dies que les negociacions s'havien trencat.

L'equip català, que aquesta tarda dissoldrà la junta directiva per iniciar-se les eleccions, resol un cas en el qual havia decidit plantar-se amb l'oferta que el jugador signarà.

Es dóna el cas que l'acord, a més de tancar-se unes hores abans que el president Josep Maria Bartomeu i la seva junta dimiteixen, també arriba després que el Barcelona presentés ahir Aleix Vidal, un extrem reconvertit en lateral dret, que a partir de gener del 2016 competirà amb el brasiler per la posició.

D'aquesta forma, després de diverses desavinences, i que fins i tot el jugador en les festejos del triplet arribés a dir que no sabia si era l'últim instant com a blaugrana, amb els ulls plorosos, el Barcelona firma amb Alves un acord de renovació per dos anys més un altre opcional.