Novament un Mercedes, el de Lewis Hamilton, va aconseguir la pole position i encapçalarà la graella de sortida de la cursa que es disputa aquest migdia (14.00) al Red Bull Ring austríac. Hamilton, amb un temps de 1:08.455 va superar, per dues dècimes, el seu co?m?pany d'equip, l'alemany Nico Rosberg, que l'acompanyarà en la primera fila de la graella.

Pel que fa als pilots espanyols, el primer classificat va ser Carlos Sainz (Toro Rosso), que va finalitzar en tretzè lloc la tanda qualificatòria, però avui surt dotzè aprofitant una sanció de deu posicions al pilot rus de Red Bull Daniil Kvyat. Qui també s'ha beneficiat de les sancions és el castellonenc Roberto Merhi, que aquest migdia sortirà des de la quinzena posició amb el seu Manor, tot i haver quedat penúltim en la qualificatòria. Les sancions de Kvyat i també del seu company d'equip Daniel Ricciardo, ja que ambdós van canviar la unitat de potència, a més de les que van patir els dos pilots de McLaren, Fernando Alonso i Jenson Button, per canviar el motor, van facilitar que Mehri pugés al quinzè lloc. El pilot asturià, ?Fernando Alonso, doncs, sortirà des de la penúltima posició de la graella.

Tot i això, el pilot de McLaren, segueix en la seva línia d'optimisme aquesta temporada, ja que comentava que "ens estem prenent tot el cap de setmana com si fos un entrenament. El cotxe va millorant de mica a mica".

De la seva banda, Sainz es va mostrar molest per la seva qualificació al final de la Q2 i per no ?haver pogut assolir la Q3: "he hagut de ?rodar amb molt trànsit i m'han ?obligat a gastar molt els pneumàtics, després, a l'hora d'accelerar, aquests no responien", va afirmar.