Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Agustí Benedito... La gran majoria de precandidats, si no tots, han parlat des que va encetar la precamanya electoral del possible fitxatge Paul Pogba. El migcampista francès del Juvenuts sembla que és una petició expressa de Luis Enrique Martínez i tots els presidencialistes han mogut peça per incorporar-lo. Ara bé, el que no els agrada tant als precandidats són els moviments que està fent la comissió esportiva amb el vistiplau de la gestora. Després de vendre Gerard Deulofeu a l'Everton, ara entra en escena altre cop per intentar lligar el fitxatge de Pogba. Així demà dos dels membres de la comissió, Ariedo Braida i Albert Soler tenen previst viatjar a Torí per negociar amb el conjunt piemontés. Braida assegura mantenir contactes amb Beppe Marotta, director esportiu bianconero des del mes de gener. La intenció del club és tancar un acord amb el Juventus i tenir-lo signat per posar-lo a disposició del president que surti escollit el proper 18 de juliol que seria qui donaria o no llum verd a l'operació.

Un dels més crítics amb els moviments de la comissió gestora és Agustí Benedito. "L'altre dia vaig escoltar que Josep Maria Bartomeu va dir que si l'entrenador necessitava un jugador, la junta gestora el podia fitxar. Ho demano al senyor Adell (president de la gestora) que la comissió gestora no prengui cap decisió que no sigui relativa a l'activitat ordinària del club", va emfatitzar. "Que no ens posin en una inversió de 200 milions d'euros (amb el fitxatge de Pogba) abans de les eleccions. Ja van concretar el fitxatge de Deulofeu perquè tenien molt interès a posar 6 milions de benefici en l'exercici fiscal. Però no hauria de prevaler l'interès d'arreglar uns números a l'interès general", va afegir. Per Benedito tot plegat "es un dels fets més greus que s'han viscut en els darrers processos electorals del Barça".

Montoya, cap a l'Inter

D'altra banda, Juan De Dios Carrasco, representant de Martín Montoya, va confirmar haver arribat a un acord amb l'Inter de Milà per a una cessió bianual del jugador, a l'espera que el club blaugrana doni el definitiu vistiplau a l'operació. "Podem dir que estem esperant el via lliure del Barcelona per al 100 per cent de Montoya a l'Inter. Nosaltres hi tenim ja un acord. És una qüestió de dies", va comentar Carrasco al portal calciomercato.com. El representant de Montoya també va revelar que es tractarà d'una cessió per dos anys: "Puc confirmar que serà una cessió bianual, però no puc parlar de xifres econòmiques". L'acord entre les parts radica en la cessió bianual a canvi d'1,5 milions d'euros, amb un dret a compra xifrat entre 7-8 milions d'euros. "Montoya està a punt per volar a Milà quan tot quedi tancat. estem a l'espera del Barcelona", afegia el representant del jugador.