A només dos dies de la disputa de la Supercopa d'Espanya, la nord-americana Chelsea Gray va fer ahir el seu primer entrenament amb l'Spar Citylift Girona i demà podrà jugar a Fontajau contra el Perfumerías Avenida. Gray està cridada a ser una de les grans referències ofensives de l'actual campió de Lliga que, dissabte, va oferir una imatge molt poc sòlida contra el Cadí en una final de la Lliga Catalana que acabaria perdent clarament.

Gray ha estat l'última peça a incorporar-se als entrenaments que dirigeix Miguel Ángel Ortega, després d'haver jugat la WNBA aquest estiu amb els Connecticut Suns. Formada a la prestigiosa Universitat de Duke i màxima anotadora de la lliga d'Israel el curs passat, Chelsea Gray va arribar a Girona ahir, a primera hora del matí, i a la tarda ja va treballar a Fontajau amb la resta de l'equip a les ordres del nou tècnic, Miguel Ángel Ortega. Gray és una jugadora molt potent físicament que pot ocupar qualsevol de les tres posicions exteriors.

El Perfumerías Avenida arribarà demà a Fontajau després d'haver fet una bona pretemporada amb les pivots Astou N'Dour i Vanessa Gidden, i la base Sílvia Domínguez, com a peces més destacades. El tècnic del conjunt de Salamanca Alberto Miranda compta amb una plantilla llarga en la qual, a sobre, s'hi ha afegit amb un contracte temporal la croata Lellas, en aquests primers dos mesos, de curs per compensar l'absència en pretemporada de les jugadores de la WNBA.