El Bordils es proposa tenir un patrocinador per a cada jugador

La idea sorgeix del tècnic Pau Campos i de la plantilla després de veure iniciatives similars en d'altres clubs com el Torrelavega o l'Osca

25.09.2015 | 09:36
Esteve Ferrer, Marc Prat, Joan Vilanova i Ignasi Moreno amb les samarretes del Bordils d´aquest any.
Esteve Ferrer, Marc Prat, Joan Vilanova i Ignasi Moreno amb les samarretes del Bordils d´aquest any.

El Bordils afronta la seva tercera temporada consecutiva a la Divisió de Plata de l'handbol espanyol i ho fa, igual com en les anteriors, amb el pressupost més reduït i lluitant contra rivals professionals amb un equip format per amateurs. Qualsevol ajuda econòmica, per petita que sigui, és benvinguda i en aquest marc ahir van llançar una campanya de micropatrocini que busca aconseguir un espònsor per a cada un dels jugadors de la plantilla. La idea va sortir del tècnic, Pau Campos, i de la mateixa plantilla, després de veure iniciatives similars en d'altres clubs d'handbol com el Torrelavega o l'Osca. «Aquest patrocini seria de més a més, paral·lel als que ja té el club per a tot l'equip. Ens volem adreçar a empreses que vulguin esponsoritzar un jugador o més, en exclusiva, i que aquest es converteixi en la seva imatge», explicava ahir l'entrenador. Segons Campos la resposta que estan trobant és bona i ja hi ha un bar de copes de Girona interessat a llançar-se al projecte.

Les marques que optin per aquesta via de patrocini veuran el seu símbol lluir a la samarreta d'escalfament del jugador escollit i quan aquest estigui a la banqueta. A més el Bordils ofereix fer una presentació a la seu de la firma corresponent i també que a través de les xarxes socials els èxits del patrocinat vagin relacionats amb el seu espònsor. Campos recorda que «el Valladolid, que tindrem de rival a la Copa d'aquí pocs dies, té un pressupost només per al primer equip de 500.000 euros», una xifra amb la qual, en cap cas, pot competir el modest equip gironí.

El patrocini d'un jugador no elimina la possibilitat de fer el mateix amb un seu company. Les empreses, per tant, podran escollir tants jugadors com vulguin per, si ho creuen oportú, fer la seva campanya per posicions (porters, especialistes defensius...) o amb els membres del cos tècnic. El club ha obert una adreça de correu electrònic (micropatrocinihandbolbordils@gmail.com) a través de la qual canalitzarà les propostes que rebin d'empreses interessades a col·laborar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Esports

Escàndol a la Federació per una suposada falsificació documental a les assemblees

El digital "El món" revela que la directiva de la Catalana de futbol va manipular documents per...

Del filial al debut a Segona B

Del filial al debut a Segona B

Pol Gómez, fitxat a l'estiu del Lloret, amb 21 anys, és el tercer jugador que s'estrena amb el...

80 punts per atreure espectadors

80 punts per atreure espectadors

L'aposta pel bàsquet alegre de l'Spar Citylift Girona es tradueix en la mitjana d'anotació per...

Núñez i Echenique s´enduen la Volcanolímits

Núñez i Echenique s´enduen la Volcanolímits

Després de l'èxit de La Tramun fa dos caps de setmana a Girona, diumenge va continuar el BTT d'alt...

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema