L'Olot reuneix cent accionistes

25.09.2015 | 07:27
Els accionistes escoltant les explicacions del Consell.

L'Olot va reunir ahir prop d'un centenar d'accionistes en la ?reunió informativa que va convocar per exposar els números de la societat i el projecte esportiu d'aquesta temporada. No era cap junta general, que es convocarà properament tal com marca la llei, sinó una trobada informal amb els propietaris del club que tindrà extensió dilluns amb els socis-abonats. Tot i això hi van acudir un centenar de persones, que van mostrar el seu suport a la feina del Consell d'Administració que encapçala Joan Agustí.
«Hem explicat que estem al club perquè estimem la ciutat i perquè volem que l'Olot sigui un element per cohesionar la societat. Hem explicat els números de l'any passat i que, tal i com vam dir, ens farem càrrec del dèficit que es va generar i també farem el mateix amb el que es pugui crear aquesta temporada», deia el president a la sortida de l'acte, que es va fer al restaurant La Deu.
Una de les preocupacions dels socis-accionistes va ser la situació esportiva, amb l'Olot cuer amb tant sols un punt sobre quinze en aquest inici de lliga. Agustí va insistir en la idea que «no som cobards i treballem més que mai amb la idea de redreçar el rumb esportiu». El president també va demanar als accionistes que col·laborin per augmentar la massa social portant gent al camp i animant nous socis a adquirir el carnet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema