L'Olot rep aquesta tarda el Vila-real B al Municipal olotí, en un partit marcat per l'adéu de Perea entre setmana i el partit perdut als despatxos al camp de l'Atlètic Llevant.

Tot i els moviments entre setmana, l'equip vol centrar-se en l'aspecte estrictament esportiu. L'Olot acumula sis partits sense perdre a casa i està fent del Municipal un fortí. El partit d'aquesta tarda serà de màxima exigència. El Vila-real B arriba a la capital de la Garrotxa com a colíder de la categoria i amb la intenció de seguir amb pas ferm al capdavant del grup tercer de la Segona Divisió B. El conjunt de Castelló, a més, compta a les seves files amb un dels davanters més en forma de la categoria, Carlos Martínez.

A Olot ja coneixen bé aquest jugador. Hi va ser les últimes temporades i va ésser peça clau. Serà un partit especial pel jugadori també per l'afició, qui li guarda un molt bon record. Però Carlos Martínez no és tot el Vila-real B. L'equip 'groguet' té una davantera de luxe amb Fran Sol, Leo Suárez o Alfonso Pedraza, joves talents que ja han arribat a estar convocats amb el primer equip i que apunten maneres.

A més, el filial del Vila-real acumula 10 partits sense conèixer la derrota i és un dels rivals que més bon futbol practica del a categoria.

Però tot plegat no ha d'espantar a l'equip de Rodri. Els olotins voldran seguir fent del Municipal un fortí, on no hi perd des de finals de setmbre, i on han obtingut els millors resultats de la temporada.

No obstant, la setmana a Olot ha estat moguda per la baixa d'Alberto Perea, que va fitxar pel Barça B i per la pèrdua del punt aconseguit al camp de l'Atlètic Llevant (2-2). L'alineació irregular de Djack Traoré ha suposat als garrotxins la pèrdua del partit per 3-0.

Pel partit contra el Vila-real B, que es juga a les 16 hores, Rodri podrà comptar amb tota la plantilla per un partit on en cas de victòria, l'equip agafaria aire a la zona baixa de la classificació.