El Reial Madrid, en el primer partit de Zinedine Zidane fora de casa, va empatar 1-1 al camp del Betis en un duel en el qual, després d'un primer temps molt fluix, va tenir moltes ocasions en el segon per guanyar, però es va veure impotent per culminar la remuntada i es queda a 4 punts del liderat del Barça, que a més encara té un partit pendent contra l'Sporting de Gijón.

Els bètics, que porten 11 partits sense guanyar, encara que van trencar una ratxa de set sense marcar, es van avançar al minut 7 amb un golàs de Cejudo i, gràcies a la seva intensitat, van frenar el joc ofensiu del Madrid, que va reaccionar a la segona meitat i va empatar a 19 minuts del final gràcies a un gol, amb fora de joc previ, de Benzema.

El Madrid va sortir endormiscat davant de la força i coratge dels sevillans, que, amb molta intensitat i rapidesa dalt, va sorprendre els blancs. El ritme elevadíssim del Betis aviat li va donar fruits, als 7 minuts, en obrir el marcador Álvaro Cejudo amb un golàs, un cop de dreta que va enviar a l'escaire dret després de buidar Keylor Navas una rematada de Rubén Castro.

El gol va posar les piles a l'equip de Zidane. No li quedava una altra. Va començar a estrènyer en atac i, sense molta clarividència, va generar diverses arribades com un perillós centre del croat Modric que Bruno va desviar a córner al quart d'hora, un tret sense gaire fe de Benzema o un cop de cap fluix d'Isco, tots dos aturats per Adam.

Final trepidant

En els últims vint minuts, el Betis va començar a desfondar després de l'enorme esforç fet per plantar-li cara al Madrid, que va empatar en el minut 71 per mitjà de Benzema, a reblar, sol a l'àrea petita, un centre cap enrere de James, després una projecció prèvia de Kroos

El Madrid, molt superior, se'n va anar amunt a per totes, acuitat per la seva necessitat i apressat pel poc temps restant, i en l'últim quart d'hora va tenir opcions claríssimes per fer el 1-2, tot i que Rubén Castro també va poder marcar al temps afegit en una contra. Els nervis del Madrid van passar factura altre cop a Ronaldo, que, com la setmana passada va etzibar una puntada de peu a un rival sense pilota. És la cinquena vegada que ho fa. L'ofensiva blanca es va topar amb Adam, format en la seva pedrera, que va salvar el Betis amb parades providencials.

Així, va buidar un cop d'esquerra de James -després rellevat per Jesé-, una rematada de rabona de Benzema i un altre de Cristiano, tots dos gairebé a la línia de meta, que no van ser gol de miracle. Va ser l'última opció per el Madrid.