El Bordils i l'Amenábar Zarautz van acabar empatant a 26 en un partit en què els nervis per no perdre es van fer palesos des del xiulet inicial. El fet que els de Pau Campos es podien allunyar a set punts dels bascos feia que la victòria fos molt important per, gairebé, segellar la permanència a Plata. Els visitants també eren conscients d'aquest fet i volien que el "Blanc-i-Verd" fos un pavelló on començar a retallar distàncies amb els equips que el precedeixen i intentar sortir, d'aquesta manera, de la zona perillosa de la taula.

Potser això va fer que els de Pau Campos sortissin nerviosos a la pista i es mostressin desencertats davant la porteria rival, deixant que els primers avantatges fossin per als bascos. Això els va fer anar per darrere en el marcador durant tota la primera part, arribant a perdre de fins a cinc gols (3-8) i acabant el primer temps amb un trist balanç ofensiu de 10 gols marcats, tres menys que el rival. A la represa es va notar l'apretada de claus de Campos al vestuari i l'equip va sortir més posat dins el partit i, amb un parcial de 6-2, aconseguia el seu primer avantatge (16-15). A partir d'aquí les diferències han estat mínimes, manant sempre el Bordils en el marcador i, en l'últim minut, amb empat a 26, tots dos equips haurien pogut marcar el gol de la victòria, que no ha volgut entrar per ningú.