Aquest any també. L'Spar Citylift Girona no ha perdut l'ànima que el va portar a l'històric títol de lliga de l'any passat. Només així s'explica que avui, en el partit més important de la temporada, l'equip ara entrenat per Xavi Fernández hagi superat una baixa tan determinant com la de Noemí Jordana per guanyar de vints punts a la pista del Mann Filter (60-80) i assegurar-se la tercera plaça final de la lliga regular passi el que passi en la darrera jornada. A Huelva, l'entorn del Conquero ja pateix veient el rival que tindrà en semifinals.

Sense Jordana, lesionada en el darrer entrenament a Girona i que va comprovar que no podia jugar després de l'escalfament, l'Uni ha tret la seva millor versió de la temporada. Amb Givens i Lucas intercanviant-se el paper de base, tot l'equip aportant i Ibekwe despertant l'admiració dels espectadors de l'atapeït pavelló de l'Stadium Casablanca les gironines han trencat per pirmer cop la barrera dels deu punts en el segon quart després de cinc punts seguits de Lina Pikciute. Abans del descans, un triple final de Vita Kuktiene ha tornat a trencar aquesta barrera psicològica per anar als vestidors (33-44).

Després de la represa, les pilotes interiors a Coulibaly han agafat més protagonisme ofensiu, arribant a guanyar de divuit punts a mitjans del tercer quart, però ni la tímida reacció del Mann Filter ha fet perillar l'objectiu de recuperar l'average (les aragoneses havien guanyat de cinc a Fontajau). Un triple de Kuktiene, sempre apareixent en els moments claus, i un bàsquet després de pilota recuperada d'Ibekwe han deixat el marcador en un clar inapel·lable 54-72 a cinc minuts per acabar. Al final 60-80 amb Ibekwe (23 punts) i Coulibaly (20) de màximes anotadores.