Marc Márquez (Honda) va aconseguir ahir la primera pole position de la temporda, després de fer el millor temps en la sessió qualificatòria al circuit argentí de Termas de Río Hondo. L'acompanyaran a la primera línia de l'engraellat les Yamaha de Valentino Rossi i Jorge Lorenzo. El de Cervera va caure al final de la sessió, tot i que sense conseqüències greus.

El pilot de Roses, Maverick Viñales (Suzuki), que havia anat fent uns resultats irregulars en els entrenaments lliures, tot i que sempre dins dels deu primers classificats, va aconseguir situar-se en setena posició i, per tant, encapçalar la tercera línia de l'engraellat, a gairebé un segon del millor temps marcat per Márquez. L'acompanyaran en aquesta tercera línia de la graella Héctor Barberá (Ducati) i Cal Crutchlow (Honda), mentre que el seu company d'equip, Aleix Espargaró, no va aconseguir passar de l'onzena posició.

En la segona línia de la formació de sortida van classificar-s'hi Dani Pedrosa (Honda) que sortirà acompanyat per les dues Ducati oficials, les d'Andrea Dovizioso i Andrea Iannone.

En Moto2, altre cop Isaac Viñales va tenir un paper molt discret amb la seva Tech3, que segueix sense mostrar-se competitiva i va repetir el 27è lloc a la graella que també va signar al Gran Premi de Qatar. La primera posició de la graella va ser per Sam Lowes, seguit per Johann Zarco i Jonas Folger, tots tres amb Kalex, completa dominadora de la categoria.

En Moto3 la primera línia de la graella serà la formada per Brad Binder (KTM), Romano Fenati (KTM) i Jorge Navarro (Honda).

Les curses son avui a les 18:00 (Moto3), 19:20 (Moto2) i 21:00 (MotoGP) i es podran veure en directe pel la plataforma de pagament MovistarTV.