Es començaven a acabar els adjectius per definir la temporada de l'Uni i la seva capacitat per sobreposar-se a les adversitats. Amb només set jugadors i molt cansament acumulat haver d'arribar a la pròrroga per guanyar el Perfumerías Avenida i allargar la final fins al tercer partit a Salamanca no era el millor escenari. Però ni lesions, ni desgast ni un rival amb una plantilla superior han pogut frenar un Uni que ha derrotat les castellanes per 81-75 guanyant-se el dret a lluitar pel títol dissabte vinent.

Després d'un partit igualat, amb alternatives en el marcador, i amb una Coulibaly espectacula sota cistella el Perfumerías ha tingut la victòria a la seves mans però el seu desencert en els tirs lliures ha permès sobreviure a l'Uni i Givens ha forçat la pròrroga amb un espectacular bàsquet en el darrer segon després de creuar tota la pista. En els cinc minuts addicionals, l'equip de Xavi Fernández ha estat superior i, ajudat pels 3.500 espectadors de Fontajau, s'ha emportat la victòria per 81-75.

El tercer partit es jugarà dissabte vinent, diada de Sant Jordi, a Salamanca a les set de la tarda.