Temps de canvis a l'AA Palamós amb moviments en diferents àrees. Primer va ser l'adéu de l'abanderat i mirall per tots els joves del planter palamosí, Adel Mechaal, amb el seu fitxage pel New Balance i ara de mica en mica es van produïnt més canvis a l'Associació Atlètica Palamós. El president Xavier Cugat ha cedit la presidència a Josep Maria Gisbert i ara qui es desvincularà del club palamosí és el director tècnic, Josep Carballude, qui deixarà aquest càrrec el pròxim mes de juny. Ell mateix ho ha notificat ja a la junta directiva de l'entitat, que ara li haurà de buscar un relleu. Carballude, que fa 25 anys que entrena atletes dins l'Associació, admet que marxa decebut per la falta d'ajudes que ha tingut el club, malgrat l'excel·lent nivell competitiu que han tingut els seus atletes.

Carballude va començar a competir amb l'Associació Atlètica Palamós fa uns 30 anys, quan en tenia 14. Ha entrenat atletes de l'entitat al llarg de 25 anys i els últims 15 ha exercit el càrrec de director esportiu. Durant tot aquest temps ha format i ha vist créixer estrelles actuals de l'atletisme com Adel Mechaal, i promeses com el seu germà Said o, més recentment, el juvenil Annasse Mahboub. Carballude creu que s'ha fet una molt bona feina que no s'ha reconegut prou en forma de suport econòmic a l'Associació Atlètica Palamós.

Per la seva banda la presidència de l'entitat recau en l'històric, Josep Maria Gisbert, que agafa el lloc que fins ara ocupava Xavier Cugat que per motius personals ho deixa. El nou president, com Carballude, també reclama més ajuda pública per a l'Associació, en consonància amb el nivell dels seus atletes i dels excel·lents resultats que estan aconseguint, malgrat la marxa d'un referent com Adel Mechaal.