El poder ofensiu del Bayern, l'Allianz Arena i la possibilitat d'arribar a una altra final de la Lliga de Campions proposen aquest vespre una altra gesta a l'Atlètic de Madrid. Els matalassers arriben a Munic amb l'avantatge d'un gol, amb indubtables qualitats per aconse?guir l'objectiu i preparats per afrontar 90 minuts decisius en l'assalt a la seva tercera final del torneig.

És l'enèsim desafiament per al grup entrenat per Diego Simeone, guanyador en l'anada per 1-0, amb un golàs de Saúl -íguez. L'Atlètic se supera a si mateix cada dia des de l'arribada del tècnic. Des de llavors, no només ha conquistat cinc títols i ha estat una vegada subcampió de la Copa d'Europa, sinó que s'ha consolidat amb un estil gairebé invariable, d'enorme potència, entre els millors del continent.

Simeone ha desplaçat tota la seva plantilla a Munic, inclòs el portuguès Tiago Mendes, l'única baixa de l'equip. Recupera el seu líder defensiu, Godín, i un dels seus futbolistes diferents per desbordament, velocitat i regat, el belga Yannick Carrasco. Els dos ja tenen l'alta mèdica.

El Bayern arriba al partit a la vora de sentenciar el títol de la Bundeslliga -en principi un punt més serà suficient- però amb dubtes pel que fa al joc mostrat en les últimes setmanes. Guardiola ja disposa del central Boateng, que ha tornat a l'equip i n'hi ha que el veuen de titular avui. Robben tornarà a ser baixa -arrossega problemes a l'abductor, mentre que Franck Ribery era dubte per problemes d'esquena tot i que segons Guardiola es va entrenar bé i podrà jugar.