Una de les deu cares noves del Llagostera 2016-17 té unes especials ganes de demostrar la seva vàlua i aprofitar la segona oportunitat de triomfar a les files del conjunt blaugrana. Es tracta del badaloní, Robert Simón, un home que fa dues temporades, la de l'ascens del Llagostera a la Segona Divisió A va arribar al club d'Isabel Tarragó procedent del Saragossa B al costat d'altres nous fitxatges com Sergio León, David Querol, Juanjo Expósito, entre d'altres. La competència a la parcel·la ofensiva va ser ferotge i, a les acaballes de la primera volta, va marxar cedit a l'Olot de la Segona B fins al final de temporada.

El protagonisme de Robert Simón en la primera volta del curs 2014-15, amb Santi Castillejo primer i, posteriorment amb Carrillo, Alsina i Álvarez després, va ser més aviat escàs: sis partits i zero gols en 205 minuts. A la Garrotxa i al costat de Rodri, l'extrem del Llagostera va anar de menys a més i va trobar els minuts que desitjava; la temporada passada a les files de l'Espanyol B va ser una de les peces més utilitzades i amb el filial blanc-i-blau va disputar 32 partits i anotant 4 gols. Va marxar per créixer i torna més madur i amb ganes de demostrar allò après a l'Olot i l'Espanyol B.

En el dia de la seva segona presentació com a blaugrana, el secretari tècnic del Llagostera, Gerard Escoda, va dir de Robert Simón que "fa dos anys el presentavem en un context diferent i parlant d'ell com una promesa i ara, amb molta més experiència acumulada i progressió, confiem segueixi explotant amb nosaltres".

El jugador admet que torna al Llagostera, és cert, en una categoria diferent "però amb la mateixa il·lusió de fa dos anys". Per Robert Simón és un plaer "tornar a treballar al costat de l'Oriol perquè el projecte és molt bonic", per aquest motiu i pel canvi de rol que espera experimentar assegura que "ja estic desitjant que comenci la Lliga". El jugador ha tornat més madur i segur al Llagostera, "allò que més necessitava era acumular minuts i amb els 32 partits i els 4 gols amb l'Espanyol he guanyat en tranquil·litat", i això, afegeix, fa que, per sensacions, cregui que "aquest serà un bon any".