Ratti, Moragón o Pol Busquets. Ara mateix fer-se una idea de qui pot ser el porter titular del Llagostera és tota una incògnita. En l'amistòs de dimecres passat davant el Barça B, els tres porters es van repartir els minuts, (30 cadascú) i la seva actuació va ser més que correcta en espera de més proves.

L'ombra deixada per René Román en les dues últimes temporades és allargada i el repte deixat pel nou porter del Girona no serà fàcil de cobrir i si no que els ho preguntin a Nico Ratti i José Moragón, qui en les dues últimes temporades han comprovat des de la banqueta o la grada que desbancar el gadità ha estat poc més que una missió impossible.

La competència, per tant, s'entreveu ferotge per fer-se amb la propietat dels tres pals llagosterencs i l'actuació de la tripleta de porters, Ratti, Moragón i el darrer en arribar, el ganxó Pol Busquets, en el primer test de pretemporada no deixen l'elecció gens fàcil per a Oriol Alsina.

El tècnic d'Arenys de Mar, davant la incògnita de decantar-se per un dels tres porters que té a la plantilla, reconeix que «encara queda molta pretemporada i decidirem el porter en funció del rival i de la forma en què es troben». L'entrenador maresmenc admet que «tots tres estan treballant molt bé i gaudiran de les mateixes oportunitats en els amistosos».

Masó, del lateral al pivot

Acostumats a veure a Jordi Masó ocupant el lateral dret en els dos darrers cursos a la categoria de plata, en la segona part del partit davant el filial del Barça, el de Fontcoberta va saltar al terreny de joc per ocupar un lloc al doble pivot.

Aquesta variació de posició s'explica, segons Alsina perquè el defensa gironí «és un home polivalent que a Segona B ja va jugar en aquesta posició, és intens, té un bon joc aeri, tàcticament és disciplinat i és una possibilitat més».