Primera victòria del Palamós a la pretemporada que li serveix per oblidar el 5 a 0 de Figueres però sobretot per anar adquirint conceptes de cara la lliga.

L'Aro, de Segona Catalana, es va avançar al marcador abans del quart d'hora gràcies a un llançament a pilota aturada. Després de tocar la pilota un company, Pau Sala, des de la frontal, va enviar un xut a la dreta d'Aleix Manzano.

La tònica a la primera meitat va ser la igualtat i els de Mármol van poder empatar l'amistós abans de la mitja hora quan el juvenil Collell va aprofitar una indecisió de la defensa local per trobar un forat i marcar l'empat a 1 a porteria buida. A la segona meitat, els palamosins es van fer més amb el domini del partit i fruit d'això van arribar dos gols més. L'1 a 2 el va anotar Ivan Garcia d'una manera molt forçada i amb el porter a sobre. Tot i això, des de la mitja lluna va enviar una vaselina per sobre el porter de l'Aro.

A les acaballes del partit, una bona acció col·lectiva entre Subi, Collell i Ivan Garcia va acabar amb el gol de Torres. Sobre la botzina, Amós Gasca va arrodonir el marcador amb el quart gol.