El Peralada va aconseguir un empat de pretemporada davant el conjunt de Javier Aguirre, l'Al-Wahda, que no ha guanyat contra cap dels equips gironins als quals s'ha enfrontat en aquestes últimes setmanes.

L'equip dirigit per Arnau Sala, que va treure un onze amb futbolistes com Coro, Boniquet o Vallho, va dominar en la majoria de fases del matx tot i que no va estar del tot encertat de cara porteria. Al primer temps, l'àrbitre va anul·lar un gol al peraladenc Javi Sánchez per fora de joc.

A la represa, la tònica va seguir igual però els visitants es van mostrar molt més durs sobre el ter?reny de joc. Tant, que van acabar amb 10 homes. Després de no culminar un parell d'arribades clares, va aparèixer Coro per superar en l'u contra u el porter de l'equip visitant. La duresa del rival va ser excessiva i dos futbolistes de l'equip xampanyer, Djak Traoré i Jorge Sureda van haver de ser substituïts després d'acabar lesionats. Finalment, els visitants van poder empatar a les acaballes. Amb aquesta victòria, el Peralada segueix amb la preparació quan ja falten menys de dues setmanes perquè comenci la lliga.