VIC-GIRONA B , 2-1

Vic: Reig, Busquets, Torné, Enrich, Roca (Palomar, min. 89), Peque, Puigdesens (Alguer, min. 89), Rama (Rovira, min. 73), Bertrana, Héctor i Cañadilla (Peña, min. 73). ?girona b: Marcel, Sotto, Raül Garcia, Moha, Mario Jiménez, Guilana, Isma, Sergio, Barry, Solé i Nahuel. G Gol: 0-1, min. 10, Nahuel; 1-1, min. 31, Peque (p.); 2-1, min. 86, Puigdesens. A àrbitre. Salinas Señis. Va amonestar amb targeta groga a Héctor (Vic) i Mario, Moha, Sergio i Sotto (Girona B). E estadi: Municipal de Vic.

Tot i avançar-se al marcador gràcies a un gol de Nahuel al minut 10 de partit, el Girona B va veure com el Vic li capgirava el marcador per tornar cap a terres gironines amb cap premi. La diana pels blanc-i-vermells va semblar fer un efecte contrari a l'equip de Javi García, que va veure com els osonencs van estar a punt d'empatar al minut 16, però Nahuel va salvar la diana sota pals quan el porter estava batut. Al minut 25, Peque va empatar el partit des dels onze metres després d'un penal comès per Mario. El filial del Girona es va mostrar bastant inofensiu en atac mentre que Marcel sí que havia d'intervenir per evitar la remuntada local. No obstant això, i davant el domini dels de casa a la represa, el Vic es va emportar els tres punts gràcies a un gol de Puigdesens al minut 86.

Llagostera B-ripollet , 1-3

LLAGOSTERA B: Busquets, Tarrenchs (Carlos, min. 71), Ferrer, Roca, Gelmà, Alexis (Mitjà, min. 86), Maynau, Soufiane, Peke, Almendros (Maymi, min. 65) i Cano. ?ripollet: Llaveria, Santiago, Osuna, Cardete, Fernández, López, Domínguez (Carrillo, min. 71), Miralles, Villaescusa (Gómez, min. 77), Aznar (Latorre, min. 86) i Bermúdez. G Gols: 1-0, min. 10, Peke; 1-1, min. 39, Bermúdez; 1-2, min. 59, Aznar; 1-3, min. 87, Bermúdez. A àrbitre. Rosco Férriz. Va amonestar amb targeta groga a Vila, Ferrer i Maymi (Llagostera B) i López, Fernández, Miralles, Cardete, Aznar i Carrillo (Ripollet). E estadi: Municipal de Llagostera.

L'equip de Pep Triadú no va poder trobar el camí de la victòria davant un Ripollet que va ser capaç de capgirar el partit al Municipal llagosterenc. Els gironins es van avançar al marcador gràcies a una diana de Peke quan només s'havien disputat 10 minuts. No obstant això, l'equip visitant va ser capaç de donar la volta al marcador gràcies a les dianes de Bermúdez, en dues ocasions i també d'Aznar. La derrota fa baixar posicions al conjunt blaugrana, ara amb 11 punts i ocupant la catorzena posició. El proper cap de setmana visita l'Andorra.

tona-lloret , 0-0

Ttona: Fran, Franquesa, Vestit, Juvanteny, Muntada, Tuneu, Serrajordia (Vilaregut, min. 60), Salarich (Matas, min. 72), Baruc, Mendo i Margenet (Roca, min. 86). ?lloret: Tuscà, Poderoso, Majó, Caballero (Ros, min. 66), Calvo, Riki, Roger Mora (Portavella, min. 74), Adrián (Romero, min. 74), Galarza, Aparicio i Abde. A àrbitre. Gurrera Farnós. Va amonestar amb targeta groga a Baruc i Franquesa (Tona) i Abde, Caballero, Riki i Galarza (Lloret). Va expulsar a Juvanteny (Tona). E estadi: Municipal de Tona.

El Lloret no va poder passar de l'empat sense gols del camp del Tona, en un partit molt igualat i intens però on cap dels dos equips va poder desequilibrar la balança. Al minut 37 de partit, l'àrbitre va anul·lar un gol a l'equip selvatà, que va protestar amb insistència, per un suposat fora de joc. A la represa, va ser el Lloret qui va tenir les millors arribades però no va saber materialitzar les seves ocasions. També cal destacar que l'ocasió més clara del partit va ser pel Tona, però Tuscà, el porter lloretenc, va ser providencial salvant un u contra u davant Edu.