En un partit amb molts gols però amb major domini local, el Palamós ha aconseguit sumar un punt de la seva visita al camp del Manlleu. Jordi Aumatell ha avançat els locals al minut 10 però Feixas, de penal, ha aconseguit empatar el duel abans del descans.

A la represa, el migcampista manlleuenc Fredi ha estat un malson per la defensa del degà i ha aconseguit el 2 a 1 tot just començar el segon temps. Poc després, però, Abde es marcava en pròpia i tornava a posar les taules a l'electrònic però, a poc més d'un quart d'hora pel final, Fredi tornava a avançar els de la vora del riu Ter.

No obstant, els àngels han baixat del cel per donar un cop de mà a l'equip de Mármol que, al minut 93, ha empatat el partit gràcies a un cop de cap de Medina a la sortida d'un córner.