Lewis Hamilton sortirà des de la primera posició en el Gran Premi del Brasil de Fórmula 1 que se celebra al circuit d'Interlagos, a Sao Paulo en la penúltima prova del Mundial (17.00, Movistar+).

Hamilton va ser el més ràpid a cobrir els més de 4 quilòmetres de la pista paulista en 1:10.736, 102 mil·lèsimes més ràpid que el seu company d'equip a Mercedes i rival en la lluita pel títol, Nico Rosberg, líder del Mundial amb 19 punts d'avantatge respecte al pilot anglès.

El finlandès Kimi Raikkonen sortirà tercer, per davant del jove Max Verstappen, que va finalitzar quart a la sessió de classificació, en la qual Fernando Alonso va ser desè i Carlos Sainz quinzè. Sergio Pérez, novè aquest dissabte, sortirà per davant del pilot asturià. Davant d'aquests dos pilots sortirà Romain

Grosjean i l'alemany Nico Hülkenberg, que prendran la sortida de la quarta fila.

Des de la tercera fila ho faran Sebastian Vettel, cinquè a la classificació, i l'australià Daniel Ricciardo. L'altre pilot en pista, Esteban ?Gutiérrez, que al final d'aquesta temporada abandonarà Haas, va finalitzar dotzè i sortirà des de la sisena fila, al costat del finlandès Valtteri Bottas de Williams.

L'anglès Jenson Button, company d'equip de Fernando Alonso a McLaren, va quedar eliminat a la primera ronda de classificació i sortirà dissetè avui.

Una cursa que ha d'estar marcada per l'emoció dels darrers grans premis. "Intentaré atrapar Hamilton al primer revolt. Aquest és el pla, la qual cosa no vol dir que sigui fàcil", assegura Rosberg. Per la seva part, Hamilton assegura que "realment no m'importa el temps que faci a la cursa. Estaré preparat pel que sigui". Avui tindrà lloc la penúltima cursa del Mundial, prevista a 71 voltes per completar un recorregut total de 306 quilòmetres. Una competició que es tancarà el 27 de novembre a Abu Dabi i que encara no té un vencedor definit.