DdG QUART

n El Quart-Germans Cruz va retrobar-se amb la victòria i les bones sensacions en guanyar davant el Barberà per 85-58. Un matx en què Albert Brea recuperava les baixes en el joc interior que havia tingut en l'anterior partit. D'aquesta manera, el Quart va demostrat des de l'inici la seva ambició d'endur-se un matx important davant un rival directe com el Barberà, que es presentava a la cita amb cinc triomfs i igualat a punts amb els gironins.

Els visitants, que es presentaven al duel amb dues baixes en el joc interior, van veure com el Quart era superior en aquest aspecte. Els homes d'Albert Brea van poder disputar un partit més aviat tranquil tot i la dificultat del rival. Al descans, els verd-i-negres s'imposaven per nou punts (39-30). A la segona meitat el Quart va augmentar la renda progressivament fins a arribar gairebé als trenta punts. «Hem estat constants al llarg del partit i hem pogut recuperar bones sensacions després de la derrota en la darrera jornada», assegurava Brea. El tècnic del Quart-Germans Cruz també va opinar que «tenir tots els jugadors interiors ens ha permès jugar més relaxats i tenir més rotacions».

Bataller (25 punts i 8 rebots) va ser l'home més destacat per part dels gironins i acompanyat de Masllorens (14 punts i 12 rebots).