Un duel entre els dos equips catalans de Lliga Femenina que ha estat marcat pel domini del Cadí La Seu en els primers compassos del partit, generant molts problemes ofensius a les gironines i generant pèrdues de pilota de l'equip dirigit per Èric Surís, que no aconseguia dominar el rebot. Un fet que s'ha traduït amb el domini del marcador de les locals amb una diferència màxima en contra de nou punts i amb un Spar Citylift Girona desconegut fins al minut 14 de partit.

El desgast físic de les locals, la càrrega del rebot i una major precisió ofensiva de les gironines ha donat a l'Uni Girona la possibilitat de marxar al descans amb empat a 32 punts i Ify Ibekwe i Peters anotant 24 dels 32 punts gironins en la primera meitat.

Les gironines han sortit molt concentrades i agressives a la segona meitat i això ha donat el a l'Spar Citylift Girona el domini i ritme del partit, pressionant tota la pista i amb agressivitat defensiva.

L'agressivitat de les locals, però, ha provocat molta incomoditat a les gironines i ha ofert un final de partit molt igualat que s'ha decidit en els darrers segons de matx. L'equip d'Èric Surís s'ha mostrat molt imprecís en les darreres possessions, amb pèrdues de pilota. L'encert des dels tirs lliures han donat el triomf final a Cadí La Seu per 68-64 que suposa la segona derrota en lliga de l'Uni Girona.