n La dinàmica negativa en la qual viu immers des de fa vuit jornades el Llagostera ha provocat que els blaugrana caminin perillosament a la vora del precipici i, finalment, amb la novena derrota del curs al camp de l'Espanyol B, van caure en plaça de descens directe. L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, confia a aixecar el cap tot i haver començat la segona volta amb derrota perquè «tenim jugadors amb experiència i bregats», va dir el maresmenc, admetent que «no ens agrada veure'ns a la cua de la classificació, però estem preparats per competir i crec que entrenant i jugant com ho fem, estic segur que els resultats arribaran».

Alsina creu que «ens falta encadenar dues victòries» per poder agafar aire a la classificació i començar a veure el futur amb renovat optimisme. Una situació que únicament s'ha produït una vegada a la Lliga, enllaçant el triomf per 3 a 0 contra el Cornellà amb el 0-2 a Gavà. De la derrota del passat diumenge davant l'Espanyol B (2-0), el tècnic d'Arenys de Mar va lamentar la mala punteria dels seus en els últims metres dient que «vam generar quatre o cinc ocasions de gol i l'Espanyol B amb molt menys va poder fer-nos-en dos a nosaltres».

Tot i la mala ratxa, el tècnic del Llagostera es mostra esperançat d'aixecar el vol diumenge mateix davant l'Ebro perquè entre d'altres coses «la classificació està apretada i si haguéssim guanyat ens posàvem desens perquè hi ha molta igualtat». El partit amb els aragonesos es jugarà a les 12.00 al Nou Estadi de Palamós.