La clara aposta del GEiEG per potenciar l'estada a les seves instal·lacions de grups, clubs i esportistes individuals de primer nivell internacional segueix donant els seus fruits. Aquests dies Sant Ponç acull l'equip paralímpic holandés de natació, que aprofita l'estada a Girona per trencar la rutina habitual dels entrenaments després del seu bon paper a Rio. És només un exemple dels molts que es podrien posar perquè està previst que durant aquesta temporada 2016/17 utilitzin els equipaments grupistes uns 120 grups, una xifra que supera el centenar que es van rebre el curs anterior. El GEiEG posa a disposició dels esportistes tots els seus serveis i, si els cal, també els pot trobar allotjament gràcies als acords que té.

Durant la temporada 2015-2016, aproximadament el GEiEG va tenir un centenar d'estades esportives. La bona qualitat de les instal·lacions fa que grup esportius, la majoria de vegades estrangers, escullin Girona per portar a terme les seves concentracions. Així ho van considerar entitats com l'USAP de Perpinyà de rubgi, el Victorian Institute of Sport Limited (Natació, Austràlia), l'SC Burgdorf (Natació, França) o fins i tots triatletes internacionals com Jan Frodeno, que és soci del GEiEG, Joe Gambles o Nicholas Kastelein. Tots tenen en comú haver escollit les instal·lacions grupistes per fer els seus entrenaments quan són a la ciutat.

La xifra s'incrementa notablement aquest curs i s'arribarà a les aproximadament 120 estades, una xifra que el club valora molt positivament perquè permet donar sortida a les seves instal·lacions i treure'n un rendiment, a banda del prestigi de rebre clubs i esportistes de primer nivell. L'SC Burgdorf (Natació, França), l'equip paralímpic de Natació d'Holanda, que és a Girona aquests dies, o el Club de Natació Sincronitzada de Mataró són alguns dels que han escollit el GEiEG aquests darrers mesos. A més, atletes de renom com Jan Frodeno, Terenzo Bozzone, Peter Ker, James Cunnama, Jodie Swallow, Ainhoa Murua, John Unanue i Brenton i Alan Cabello.

Durant la Setmana Santa les instal·lacions del GEiEG bulliran d'activitat amb les estades esportives de diversos clubs estrangers: SG SSF Marl Hüls (Alemanya, Natació), SRV Linth (Alemanya, Natació) i SC Burgdorf que repeteix la seva estada a Girona. A l'hora d'oferir novetats, el GEiEG també proposa una atenció alimentaria estudiada per a cada esportista si aquest ho sol·licita.

Un dels objectius que persegueix en aquest nou mandat que ara ha començat la nova junta directiva de Francesc Cayuela és abordar la reforma de diverses instal·lacions, com ara la piscina de 50 metres de Sant Ponç, les pistes d'atletisme de Palau o el pavelló Luís Bachs de Sant Narcís. Unes millores que beneficiarien els esportistes del club però també serien reclam per als forans.