El Peralada va superar a domicili el Terrassa (0-1) i va sumar així una victòria de prestigi en un dels camps més complicats de la categoria. Els d’Arnau Sala van tornar a disputar un duel molt complet i una diana de Coro a la segona meitat va ser suficient per sumar tres punts, que els deixen, amb una jornada menys per disputar-se, a quatre punts del lider, l’Olot.

Avisava Arnau Sala a la prèvia que no seria fàcil, en part, per les grans dimensions del terreny de joc. Tot i així, el Peralada es va sentir còmode i en quasi totes les fases del partit va tenir la possessió de la pilota i, a més, va teixir les millors arribades a la porteria rival. A la primera mitja hora de partit, els gironins van gaudir d’ocasions als peus d’Ernest Forgas o de Jorge Marta, però no van tenir l’encert necessari per obrir el marcador. Estellés, amb el cap, també va estar a prop de trobar porteria. Durant els primers 45 minuts van ser els altempordanesos els que van arribar amb més freqüència, tot i que els egarencs no renunciaven als atacs sobreot a pilota parada o amb accions de Velillas, molt actiu per la banda.

A la segona meitat la intensitat vista en el primer temps seguia sent una constant i el Terrassa era el primer a avisar, mitjançant una rematada de Borges que aturava Gianni. La jugada venia precedida d’una pilota aturada, la principal arma dels vallesans durant tot l’enfrontament.

Al minut 60 de partit entrava al terreny de joc Cesc Clotet, un futbolista que va arribar lesionat a Peralada però que ja es troba en plenes condicions i que, a més, demostra que pot marcar les diferències. En pràcticament la primera opció d’encarar que va tenir, el jove extrem va fer una magnífica passada a Coro, que arribant de segona línia va superar el porter Ortega amb un xut ras. Gol del pitxitxi de l’equip, que acabaria donant els tres punts als xampa­nyers.

La diana perladenca va obrir una mica més el partit, però els gironins buscaven defensar-se amb la pilota. No obstant, Gianni va haver d’aparèixer per aturar un cop de cap d’un davanter local, en la que va ser la ocasió més clara del Terrassa, sisè classificat de la categoria. Chele, exjugador terrassista la temporada passada, va tenir el segon gol del Peralada però va topar amb el porter Ortega, en el que van ser uns minuts elèctrics i amb cert descontrol que els locals no van saber aprofitar. L’última i gran ocasió pel Terrassa va arribar al minut 82, quan amb tot a favor David López no va aconseguir empènyer la pilota al fons de la xarxa, en el que hauria significat l’empat.

Al final i tot i el cert neguit a causa de la curta distància a l’electrònic, el Peralada en va tenir prou amb un solitari gol de Coro, que va ser substituït per primera vegada en tota la temporada, per sumar tres punts en un dels desplaçaments més exigents de la temporada. El conjunt d’Arnau Sala segueix a quatre punts del líder, l’Olot, i la setmana que ve rebran la visita d’un Sant Andreu que es troba en ratxa.