La Lliga Santander accelera aquesta setmana amb dues noves jornades seguides encara amb la polèmica de l'última jornada ben viva, després de la discutida actuació de l'àrbitre del Vila-real-Madrid, on els blancs van remuntar un 2-o (2-3) que els manté líders, amb un partit menys (el que tenen pendent a Vigo).

Sense temps gairebé per assaborir tot el que va deixar el cap de setmana avui s'obre la 25a jornada. Madrid, Barcelona i Sevilla jugaran a casa en la jornada entre setmana, davant Las Palmas, Sporting de Gijón i Athletic, respectivament. El conjunt de Zidane viatjarà dissabte a Ipurúa, el de Luis Enrique tornarà a jugar al Camp Nou contra el Celta i el de Jorge Sampaoli tancarà la 26ena jornada dilluns a Mendizorroza contra l'Alabès.

Un derbi basc entre la Reial Societat i l'Eibar (19.30) obre aquest vespre la jornada. A continuació hi haurà un parell de partits més: València-Leganés i Màlaga-Betis, tots dos a les 21.3o. El primer, per BeIn LaLiga, i el segon, en obert, per Gol. Per demà quedaran els duels Barça-Sporting i Osasuna-Vila-real (19.30), a més del Granada-Alabès, Celta-Espanyol i Madrid-Las Palmas (21.30). Dijous es jugaran el Deportivo-Atlètic (20.45) i el Sevilla-Athletic (21.30).