La baralla de pares en un partit de futbol d'infantils a Alaró (Mallorca) ha causat indignació a les institucions públiques i la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB). Segons el seu president, Miquel Bestard, «aquesta gent no té dret a estar en un recinte esportiu». «Han fet un mal enorme a la comunitat, als seus fills i al futbol», va ressaltar Bestard sobre la baralla que va tenir lloc diumenge i per la qual s'han presentat tres denúncies davant la Guàrdia Civil. El vídeo amb els incidents, que es pot veure al web del Diari de Girona, va tenir una àmplia difusió des de diumenge al vespre.

El partit, que disputaven l'Alaró i Collerense al Municipal d'Alaró, va haver de ser suspès a conseqüència de la baralla entre diversos pares dels dos equips, després d'una forta entrada d'un jugador. Alguns dels pares van patir ferides lleus i van haver de ser atesos en centres sanitaris.

En el vídeo gravat des de les grades en el mateix instant del succés una mare demana «per favor» als pares que parin la baralla i adverteix que es tracta de «menors». També s'escolta altres mares cridar «ja n'hi ha prou», «com pot ser» i «quina vergonya». El vicepresident del Govern balear, Biel Barceló, també va lamentar ahir la baralla i va afirmar que «els pares van donar una imatge lamentable», per la qual cosa espera que la Federació de Futbol prengui mesures. «Esperem que s'adoptin les mesures oportunes, tant per part de l'Ajuntament com de les forces de seguretat i de la Federació de Futbol», va afegir, durant la seva mostra de rebuig.