El Quart Germans Cruz va deixar escapar ahir una magnífica oportunitat per conservar la segona posició de la classificació, després de caure a la pista del penúltim classificat, un Andorra B que amb un bon darrer parcial va aconseguir forçar la pròrroga. En el temps afegit, els d'Albert Brea es van quedar sense combustible i amb un parcial de 20-13, el triomf es va quedar al Principat.

El primer quart va estar marcat per la igualtat a l'electrònic, com demostra el 17-13 de la fi dels primers deu minuts. A continuació, el Quart va ajustar la maquinària per aconseguir arribar al descans guanyant de quatre (34-38). A la represa, l'Andorra B no va afluixar i va poder seguir el ritme dels gironins que, tot i així van ampliar les rendes fins a un +6 a falta de disputar-se l'últim quart (55-61). En el darrer parcial, l'Andorra B va aconseguir igualar el xoc. En un cara o creu, els andorrans van forçar la pròrroga. Després de 40 minuts, tot tornava a començar. En els cinc minuts extres, l'Andorra B es va mostrar superior, i ben liderats per Nil Bria (28 punts) i Oriol Fernández (18 punts i 11 rebots) van lligar un triomf imprevist, deixant en un no res, els 26 punts i 10 rebots d'Albert Masllorens.

A falta de quatre jornades per acabar, el Quart té el segon lloc -l'últim que dona dret a jugar el play-off d'ascens a LEB Plata- a una victòria, que ara passa a mans del Pardinyes, que ahir no va fallar.